Bloggtips: Cupcake’s clothes

Hittade en helt fantastisk blogg tack vare Fangirl! Det är Georgina Duoll som postar sina superfina outfits i bloggen Cupcake’s clothes. Tycker hon har superfina kläder, och det bästa av allt är att hon bor i England och verkar hitta det mesta på webshoppar. Och dessa fraktar hyfsat billigt till Sverige! Så blir man sugen har man alla chanser att köpa på sig något. Hon driver dessutom en egen smyckesaffär, Dolly mix, som man hittar via hennes sajt.

Jag gillar att hon klär sig precis som hon vill utan att ängsligt hålla tillbaka, de fina färgerna och mönstren, och framförallt att hon framhäver det hon gillar istället för att bara dölja det hon ogillar. Den här bloggen tänker jag följa!

Annonser
Det här inlägget postades i Andra medier, kläder och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bloggtips: Cupcake’s clothes

  1. Tiia skriver:

    Alldeles utmärkt bloggtips, jag kollade också in den när Fangirl tipsade om den för någon vecka sedan och bokmärkte den faktiskt direkt.
    På Luciadagen hade visst Cupcake pälsstrumpor – ännu en superkul detalj som gör bloggen värd att läsas! 🙂

  2. Tiia skriver:

    …och den där puderrosa kappan som Cupcake bär den 27:e november – ja, den är ju perfektion i mitt tycke! (Och de strumpbyxorna till är också pricken över i)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s