Men, Malin Wollin, nu igen!

Alltså, den där Malin Wollin, vad är det för människa egentligen? Vem har gjort henne till någon slags kolumnist, vad har hon för kompetens för det? För att hon är gift med en fotbollsspelare?

Det kommer tröttsamma kolumner på kolumner om att tjocka modeller inte är några förebilder, att normen för kön är kvinna och man absolut inget annat, och till och med (det här var det någon annan som skrev, har inte hittat krönikan eller referensen) om att hon tar med sig barnflickan på semestern så hennes stackars utarbetade man får vila upp sig från sin jobbiga familj (nu blev det kanske aaaningens personangrepp här, men wtf det är ju så puckat).

Jag blir extra sur när hon ger sig på saker som hon inte har med att göra, fast i och för sig så har väl jag inte heller med att göra hur transpersoner vill leva sina liv. Jag tycker bara att de ska få ett lika fullvärdigt liv som vi andra, och om det innebär införandet av ett tredje kön (eller ett könsneutralt pronomen) så är det väl bara att hålla med.

Men det tycker alltså inte Malin Wollin, där hon far omkring och tycker om allt möjligt som hon har lust med. Men det kanske inte är de som tycker mest och hörs bäst som ska få bestämma?

Läs trollhares superbra svar här, och artikeln i aftonbladet här.

Annonser
Det här inlägget postades i Åsiktsmaskinen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s