Ännu ett puckat inlägg…

… angående anmälan mot de för ”tjocka” modellerna hos B’chic, den här gången från en för mig okänd bloggerska Maria Byström. Det är såna inlägg som får en att fundera på om det fria ordet borde vara fritt för alla. Hon skräder inte orden, utan tycker att ”superfeta” modeller och ”fläskberg” inte hör hemma i modevärlden, och att häxjakten mot smala modeller måste få ett stopp. Längesen jag läste nånting så korkat… hoppas hon gör det för att provocera fram trafik till sin blogg, annars tycker jag uppriktigt synd om henne.

Om ni inte hänger med i diskussionen: Mitt första inlägg om Malin Wollins korkade krönika, om anmälan mot B’Chic i Aftonbladet, Nostalchic och Julia Skott ger svar på tal.

Annonser
Det här inlägget postades i Åsiktsmaskinen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ännu ett puckat inlägg…

  1. Kimberly skriver:

    Superfeta fläskberg? ja, ja en del människor har underliga ideér.
    Var ju tvungen att gå in på deras hemsida eftersom det var för svårt att få en ordentlig uppfattning från de små bilderna på Aftonbladet. Allt jag kan säga är att de modellerna har nog storlekar i den nedre delen av deras utbud.

    Tramset om att det skulle sprida ”osunda skönhetsideal” stämmer inte heller. Idealet kommer troligtvis att ligga kvar på den sorgliga nivå det gör idag. Det ses fortfarande som ”finare” att vara smal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s