Nobelfest

Jaha, så är det dags igen då – Sverige i fokus när Nobelprisen delas ut. Följt av en sago-kväll med fest på slottet (nästan) och underbara klänningar att sukta efter. Om jag någon gång fick gå på Nobelfesten skulle jag dö lycklig! Tyvärr tycker jag inte att bevakningen av festen varit så bra i år, har surfat runt på alla stora medier och hittade ungefär samma bilder. Här visar jag upp – enligt mig – det snyggaste.

Bronsplatsen går till… Victoria! Superfin färg, men lite tråkig modell. Inte riktigt fin nog för att få följa med på Nobelfesten tycker jag.

 

Silvermedaljen går till… Maria Wetterstrand! Skitsnygg svart klänning med snygga handskar till. Men Maria – vad är det du har i handen? Mormors gamla necessär? Avdrag för väskan, samt för frisyren – har man sexat till det med denna klänning och handskar kan man offra några slantar på ett sjysst hårburr också.

Och guldet går till… Madelene (otippat)! Jag blev störtförälskad i denna fantastiska klänning. Färgen är såå snygg och den svarta spetsen är verkligen pricken över i. Skärningen är riktigt prinsesslik och superfin. Vill ha den själv!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s